Kogus
1 kg hauge 1.5 tl soola 0.5 tl roheline või must purustatud pipar PANEERIMISEKS 1 tk Muna 1 dl Riivsai praadimiseks võid ,õli . KAUNISTUSEKS sidruniviilud Aedtill
Lehtsalat
Praetud Haug
Ligikaudu 6 portsjonile
Prae haug ära. Kui uimedest ja peast tahad suppi teha siis võta selgroog ja luud kerest ka välja ja lisa supile.
Praetud haug: võta paar muna ja löö kaussi lahti. Siis võta teine kauss ja pane parajasti jahu nii et saaksid kalatükid sisse kasta. Puhasta kala - soomus pealt maha, sisikond välja, pea maha, lõpused maha. Kere lõika pikuti viiludeks nii4-5 cm ja siis risti piki selgroogu pooleks. lõika selgroog ja luud välja. Kalatükkidele veidi soola, veereta kõigepealt jahus, siis munas, siis uuesti jahus ja eelnevalt soojendatud ja õliga kaetud pannile, mõlemad pooled peavad kuldpruuniks saama. Selleks aeg-ajalt keera.
Supp.-Pea, uimed, selgroog sibulaviiludega keema, ka kaks.-kolm muna keema mida hiljem lisada. Koori kartulid ära.Kui kalatükid on pehmeks keenud, võtad välja, paned kartulid sisse, lased pehmeks keeda, siis nopid liha pea ja luude küljest ja paned ka potti. lisad kooritud ja viilutatud munad ja veidi võid.Lased haududa.
vaata edasi teisi retsepte : http://www.noolis.com/?cat=31
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
0 kommentaari:
Postita kommentaar