Grillitud luts

    Vaja on 
    • 600 g lutsukala fileesid
      2 sibulat
      4 keskmist peeti
      4 kartulit
      võid
      1 soolakurki
      2 sl kappareid
      kimp hakitud siledalehelist peterselli
      2 dl valget veini
      purustatud musta ja valget pipart
      soola
      Serveerimiseks:
      1.5 dl paksemat hapukoort
      1 sl Dijoni sinepit 
Retsept
Haki sibul. Koori peedid ja kartulid ning lõika kuubikuteks. Prae väheses võis poti sees klaasjaks.
Lisa vein ja hauta tasasel tulel küpseks.
Lisa kurgikuubikud, kapparid ja petersell. Maitsesta pipraga ja vajadusel lisa soola.
Pintselda lutsufileed kergelt sulavõiga ning küpseta 220-kraadises grillahjus paar minutit. Maitsesta kergelt soola ja pipraga.
Jaota punapeedisegu taldrikutele, tõsta peale kalafileed.
Kaunista maitserohelisega ja serveeri sinepiga maitsestatud hapukoorega.


0 kommentaari: